MANIEREN OM MENSEN JE SITE TE LATEN BEZOEKEN DOOR ONLINE MARKETING

Verander de manier waarop u naar uw site kijkt. Als je al een tijdje bezig bent met het promoten van je site met online marketing, kijk je er misschien raar tegenaan. Het is oke om het hetzelfde te houden als dat je plan is, maar breng wat veranderingen aan. Ook dit kan een online marketing bureau voor je doen. Graphics moeten meer plat gemaakt worden volgens enkele eenvoudige ‘regels’. Hier zijn enkele suggesties voor je online marketing tactiek… 

o Verminder het aantal kleuren op uw site 

o Voeg meer lege ruimte toe om je pagina schoon te houden 

o Meer afbeeldingen en minder tekst toevoegen 

o gebruikers moeten er rekening mee houden dat bedrijven de neiging hebben voor deze methode te kiezen. 

o Als uw website efficiĆ«nt genavigeerd kan worden door dezelfde kleuren te gebruiken die op uw pagina gebruikt worden, zullen uw kansen dat zoekmachines uw website oppikken en indexeren, veel groter zijn. 

o Gebruik opsommingstekens. Dit helpt bezoekers nog sneller de informatie te vinden die ze zoeken door deze online marketing tactiek. 

o Gebruik nummergebieden en spaties om uw lezers te lokken naar belangrijke delen van de pagina waar u wilt dat ze komen. Gebruik kleuren om websites naar het doelgebied te trekken. Probeer niet te “direct marketeren” door gebruik te maken van limieten of andere methoden. 

o Plaatsing van belangrijke secties is net zo belangrijk. Bijvoorbeeld het gebruik van staafdiagrammen categoriseert uw site niet, het haalt uw pagina juist weg! Op de lange termijn levert dit je meer op.

online-infinity.nl